تلفن تماس

09123002596

 

ساعات کاری

ساعت 16 تا 20

مشاوره حقوقی :

اشخاص مصلحت اندیش قبل از اقدام به امری در هریک از موضوعات حقوقی اعم از معاملات ، تجارت ، ازدواج ، طرح دعوی حقوقی و یا دفاع از دعاوی مطروحه و همچنین سایر موارد حقوقی ، با مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری و با کسب آگاهی از موارد قانونی ، موقعیت خویش را در مسائل و مشکلات احتمالی و یا بوجود آمده سنجیده و سپس اقدام به انجام معامله ، تجارت و ازدواج و . . . می نمایند ، مشاوره حقوقی فقط مختص به قبل از انجام امورات حقوقی نبوده و در صورت بوجود آمدن مسائل حقوقی  نیز می توان با وکیل دادگستری ، مشاوره حقوقی نمود که مشاوره حقوقی میتواند برای اعطای وکالت به وکیل دادگستری و یا آگاهی از موارد قانونی و موقعیت حقوقی خویش و یا اقدام برای انجام امورات حقوقی توسط خود شخص باشد ، مشاوره حقوقی می تواند اشخاص را از مشکلات حقوقی احتمالی بدور داشته و یا از درگیر شدن اشخاص با مسائل و مشکلات بیشتر  بکاهد .

 

مشاوره حقوقی در موارد زیر توسط وکیل دادگستری و مشاور حقوقی ارائه می گردد:

 

1 - مشاوره حقوقی به منظور جلوگیری از وقوع مشکلات حقوقی :

در این خصوص اشخاص با مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری ، راجع به مسائل مورد نظر خود مشاروه حقوقی می نمایند به عنوان مثال در خصوص معاملات ، مشارکت ، ازدواج و سایر موضوعات و مسائل حقوقی و یا کیفری دیگر ، که هدف از این مشاوره حقوقی جلوگیری از وقوع مشکلات در آینده و آگاهی از جایگاه و موقعیت حقوقی خود نسبت به طرف مقابل می باشد و با مشاوره حقوقی علاج واقعه را قبل از وقوع می نمایند .

2 - مشاوره حقوقی در مورد مسائلی که احتمال وقوع آن وجود دارد :

اشخاصی که احتمال وقوع موضوع و مسائل حقوقی را می دهند چه اینکه خود بخواهند اقامه دعوی نمایند و چه اینکه شخصی بخواهد علیه آنها اقامه دعوا نماید ، با مشاوره حقوقی پیرامون موضوع محتمل و با آگاهی و آمادگی حقوقی ، با مسائل مواجهه می شوند که هدف از مشاوره حقوقی نیز آگاهی از نحوه اقامه دعوی و یا آگاهی از نحوه دفاع از دعوای احتمالی و نحوه برخورد با مسائل حقوقی و در نهایت بی اثر نمودن و یا کم نمودن آثار مسائل و مشکلات است .

3 -  مشاوره حقوقی در موضوعات حقوقی بوجود آمده که هنوز اقدام قانونی پیرامون آن از سوی طرفین انجام نگرفته است :

با توجه به این موضوع که طرح و اقامه دعوا نسبت به برخی از موضوعات حقوقی و یا کیفری مقید به زمان خاص می باشد و چنانچه دلائل جمع آوری و یا تحصیل نشود امکان دسترسی به آن دلائل وجود نخواهد داشت و یا چنانچه در مهلت مقرر اقامه دعوی نشود و یا اقدام قانونی صورت نگیرد ، دیگر امکان پذیرش دعوا وجود نخواهد داشت لذا مشاوره حقوقی ضروری بوده و می بایست انجام شود .

4 - مشاوره حقوقی پیرامون موضوعات و مسائلی که در مراجع قضایی اعم از دادسراها و یا دادگاه ها در جریان بوده و تحت رسیدگی است :

اشخاص در اینگونه موارد می بایست به این نکته توجه داشته باشند که مسائل حقوقی علی الاصول فقط یکبار قابلیت طرح و اقامه را داشته مگر موارد و موضوعاتی که از این قاعده مستثنی هستند ، لذا با صدور حکم نهایی امکان برگشت به وضعیت قبل از صدور حکم و اجرای آن وجود نخواهد داشت لذا ضروری است که اشخاص راجع به پرونده مطروحه با مراجعه به وکیل دادگستری ،مشاوره حقوقی داشته  و در صورت لزوم نیز جهت پیگیری پرونده به وکیل دادگستری اعطای وکالت نمایند .

5 - مشاوره حقوقی پیرامون مسائل و مشکلات حقوقی شرکتها و اشخاص حقوقی :

شرکت های تجاری نیز ضرورت دارد که پیرامون مسائل شرکت از قبیل انعقاد قرارداد ، و موضوعات حقوقی خود لااقل با وکیل دادگستری ، مشاوره حقوقی مستمر داشته باشند چرا که با گستردگی و تنوع مسائل حقوقی و پیچیدگی های خاص آنها ، این ضرورت کاملاً احساس می شود .

6 - مشاوره حقوقی پیرامون تنظیم دادخواست ، لوایح ، اعتراض به نظر کارشناس و تنظیم دادخواست و لایحه تجدیدنظر خواهی و ... :

با توجه به پیچیدگی مسائل حقوقی و تنوع آنها تنظیم دادخواست مناسب ، پایه و مبنای یک دعوی موثر بوده لذا اشخاص می توانند جهت تنظیم هر گونه دادخواست ، درخواست و کلیه لوایح به وکیل دادگستری مراجعه نمایند که جهت تنظیم دادخواست و لایحه تجدیدنظر خواهی و یا پاسخ به دادخواست و لایحه تجدیدنظر خواهی ، ضرورت مراجعه به وکیل دادگستری و مشاور حقوقی بیشتر به نظر می رسد .

7 - مشاوره حقوقی پیرامون مطالعه پرونده در دادگاه و توسط وکیل دادگستری :

اشخاص می توانند جهت اطلاع از سیر روند پرونده خود ، با اعطای وکالت در مطالعه پرونده به وکیل دادگستری و با مشاوره حقوقی پس از مطالعه پرونده ، از جریان پرونده خود و نکات مثبت و یا منفی آن ، اطلاع حاصل نمایند .

8 - مشاوره حقوقی پیرامون تنظیم قرارداد و یا نظارت بر انعقاد آن :

اشخاصی که قصد انجام معامله و یا انعقاد قراردادی را دارند می توانند قبل از انجام آن ، جهت اطلاع از موارد حقوقی آن با وکیل دادگستری ، مشاوره حقوقی داشته باشند و یا با حضور وکیل دادگستری مبادرت به انعقاد قرارداد و انجام معامله نمایند .

9 - مشاوره حقوقی به جهت عدم استطاعت مالی در مقایسه با انتخاب وکیل دادگستری :

اشخاصی که توان مالی در جهت انتخاب و اعطای وکالت به وکیل دادگستری برای پیگری پرونده خود را ندارند می توانند با مشاوره حقوقی مورد به مورد و مرحله به مرحله از مشاوره حقوقی و راهنمایی که توسط وکیل دادگستری ارائه می شود استفاده نمایند و عدم توانایی گرفتن وکیل در پیگیری پرونده را تا حدی به این نحو جبران نمایند .

10 - مشاوره حقوقی به جهت سئوال حقوقی و یا اطلاع از موضوعات حقوقی :

نظر به اینکه مسائل و موضوعات حقوقی دارای تنوع و پیچیدگی های خاص خود هستند لذا چنانچه شخصی بخواهد از موضوع حقوقی و یا کیفری خاصی اطلاع حاصل نماید و یا سئوال حقوقی ، کیفری و خانواده داشته باشد می تواند با وکیل دادگستری ، مشاوره حقوقی داشته باشد .

*  لازم به ذکر است موارد فوق تنها نمونه هایی از موارد مشاوره حقوقی بوده لذا هر زمان که نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشید می توانید در اولین فرصت با وکیل دادگستری و مشاور حقوقی ، مشاوره داشته باشید .